April 26, 2011

Movie at Night. With Roommates.

Assalamualaikum.


Huh. Berdasarkan tajuk di atas, ye. Tengok Movie malam2 dengan member2. Best ! Tajuk? Hikayat Merong Mahawangsa. Fuh ! Hebat ah jalan cita dia. Roommate aku cakap " melayu dah pandai , maju noh buat cita cam tu. La ni depa duk  buat cita hantu pulak." Mmg . Jadi sungguh kot, macam cita dlu2. Tambah scene fighting yg nampak AGAK realistic, aku suka. Tp dia jd best bila tgok ramai2 ngan mmber2 yg pown best.


     *Ha, aku dah jadi suka nak blog2 ni. Seriously best. Boleh lepas geram kt org dlm ni, maki2 pa semua tu. Huh best.K lah malam2 ni sejuk gak la. Nanti post baru lagi . Tringin nk buat dalam english tp takut lak ada grammatical mistake.Malu la. hehe. OK i'm off. 
Wassalam.

No comments:

Post a Comment